Завършили сте 0% от този въпросник
Внимание: изпълнението на JavaScript е деактивирано във вашия браузър или за този уеб сайт. Възможно е да не можете да отговорите на всички въпроси в тази анкета. Потвърдете параметрите на браузъра си.

ИЗСЛЕДВАНЕ НА СВОБОДАТА НА МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ 2024

Изследователски екип на Асоциацията на европейските журналисти – България Ви кани да участвате в изследване, което се стреми да установи текущото състояние на свободата на словото и журналистическата професия в България през погледа на българските журналисти. Провеждаме изследването за седми пореден път. 

Резултатите от последните проучвания можете да видите тук: 2011, 2013, 2015, 2017, 2020, 2022. Вашето мнение е много важно за нас и ще ни помогне да съставим актуална картина по този наболял обществен и професионален въпрос.

Предоставената от Вас информация ще се използва само в обобщен вид за всички изследвани лица. Затова не е задължително да пишете името си в онлайн въпросника, освен ако не желаете да го направите. Вашата анонимност е гарантирана и идентичността Ви няма да бъде регистрирана или спомената в никакъв друг документ. Проучването се провежда чрез онлайн платформата на Алфа Рисърч.

Разчитаме на Вашите откровени мнения и оценки по всички поставени въпроси. За да попълните успешно анкетата, трябва да отговорите на всички въпроси, с изключение на отворените. С Вашето участие, това проучване ни предоставя уникална възможност да обобщим тенденциите в развитието на нашата професионална среда, както и да бъдат идентифицирани нейните основни проблеми и дефицити.